Broken Sword 4: The Angel of Death

Fejlesztő: Revolution Software
AG csapat:
5.5
Olvasók:
n/a

George és Nico negyedik kalandja, melyet nagyrészt az autós és sportjátékairól ismert Sumo Digital fejlesztett Charles Cecil felügyelete alatt. Annak ellenére, hogy ez a 2. (és az utolsó) háromdés grafikát használó epizód, az irányítás teljes mértékben point and click alapokon zajlik.

Érdekesség, hogy ez az egyetlen rész, melyben George szíve választottja nem Nico, hanem egy szőke hölgyemény, Anna Maria, akinek a rejtélyes ősrégi irata körül forog a szokás szerint misztikumban gazdag történet.

A kaland Európában és Ausztráliában 2006-ban jelent meg, de a világ többi részének 2007-ig kellett várnia rá, méghozzá új, Secrets of the Ark: A Broken Sword Game címen.

 

AG csapat:
5.5
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Revolution Software
Kiadó
THQ Nordic
Megjelenési dátum:
2006. 09. 15.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Thriller
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG

Letöltések

Magyarítás - Broken Sword 4: The Angel of Death - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Norbi
AG
5.5/10
2017.09.04.
"Valami van, de nem az igazi"
Látszik a játékon, hogy végső kétségbeesés vezérelte az összehozását, bár a minőséggel kevésbé mint inkább a tartalommal van igazi probléma. Identitás nélküli, unalmas játék lett a Broken Sword 4 ami nem tudta eldönteni, hogy új vizekre evezzen, vagy megpróbáljon megfelelni az új közönség mellett a régi rajongóknak is. Így aztán két szék közül a padlóra esett és könnyen a feledés homályába került.
(0) (0)