Broken Age

Broken Age

Fejlesztő: Double Fine Productions
AG csapat:
7.0
Olvasók:
n/a

A Double Fine point and click kalandjátékában egy lány és egy fiú történetét követhetjük végig, akik annak ellenére, hogy két különböző világból valók, a sors keze végül mégis egymás útjába álltja őket. Tim Schafernek a játék Kickstart kampányával nem csak bankot sikerült robbantania, de emellett bátorítást is adott más fejlesztőcsapatoknak, hogy az ötleteik megvalósításához bátran használják a közösségi finanszírozást.

AG csapat:
7.0
Olvasók:
n/a
Platform
iOS, Mac OS, PC, PlayStation 4, Linux, Android, Vita
Fejlesztő Kiadó
Double Fine Productions
Megjelenési dátum:

Részletek

Műfaj: Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap:

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Norbi
AG
6.5/10
2017.09.09.
"Szódával elmegy"
Minden utólagos negatív felhang ellenére a Broken Age egyáltalán nem lett egy rossz kalandjáték. A probléma az lett végül vele, hogy túlvállalt projekt született belőle, és emiatt két szék közül a padlóra esett a játék fő víziójáért felelős designere, Tim Schafer. Az első fele a játéknak lendületes, érdekes, izgalmas befejezéssel. De a második fele az első által felépített izgalmat félresöpri és középszerű félhomályba taszítja az alkotást. Kár érte, szódával azért elmegy.
(0) (0)
Rowli
AG
7/10
2017.09.13.
"Az első fele nagyon jó, a második picit lefullad"
Az első epizódot szinte abba sem tudtam hagyni, annyira tetszett a design, a szöveg és a történet. Örültem, hogy végre kijött egy intelligens, faszán megírt karakterekkel ellátott point and click, de mindez csak addig tartott, amíg bele nem kezdtem a második felébe. Teljesen átmegy unalmasba, ráadásul nincs vége. De komolyan... az a befejezés nem befejezés.
(0) (0)
Tomsess
AG
7.5/10
2017.11.18.
"Aranyos ... csak így, ennyi"
Sokat váratott magára, majd mikor megjelent még tovább várhattunk a második részére. Ennek ellenére ha nem Tim Schafer védjegyével készült volna a játék, biztos mindenki oda meg vissza lenne tőle. Ha azonban ettől eltekintünk, egy egész jó kis játékot kapunk, ami nagyon szép, hangulatos és legjobban az aranyos jelző jut róla eszembe (rejtett tartalmaitól függetlenül). De tényleg. Azon kalandok egyike, amit ha a csajodnak megmutatsz, biztos rögtön magával szippantja őt. A róka engem is megnyert azonnal. Olyan cukííí :)
(0) (0)