Blade Runner

Fejlesztő: Westwood Studios
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

A Westwood által fejlesztett kalandjáték, amely a legendás filmet és Philip K. Dick klasszikus regényét veszi alapul. A játék ugyanabban az időben és univerzumban játszódik, mint maga a film, de egy teljesen eredeti és új történetet tár elénk.

A cselekmény 2019-ben játszódik Los Angeles-ben. Főhősünk Ray McCoy, egy elit detektív, aki a veszélyes replikánsok egy csoportját (androidokat, amelyek úgy néznek ki, mint az emberek) próbálja levadászni és kiiktatni. A játékban több filmes karakter is megjelenik és az eredeti színészek is visszatérnek egy-egy szerepre. Egyedül a film főszereplőjének, Rick Deckardnak nincs nagy szerepe a játékban. Ehelyett többször is hivatkoznak rá és látni is láthatjuk őt egyes jelenetek során, valamint a filmben bemutatott tevékenységeit is megemlítik.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
PC
Fejlesztő
Westwood Studios
Kiadó
Virgin Interactive Entertainment
Megjelenési dátum:
1997. 10. 31.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Noir
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: 2D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Ez a játék ingyenes

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Van 5 perced? #1
Hír

Van 5 perced? #1

Írta: Kiss Norbert, 2017. 11. 11. 19:48

Legújabb rovatunk első részét láthatjátok, amelyben mindig valami rövid, frappáns és érdekes dologról számolunk be nektek. Kezdjük rögtön a Blade Runner 2049-cel.

Blade Runner - Végigjátszások
Végigjátszás

Blade Runner

Írta: HuBa, 2007. 01. 13. 11:15

Ez a szenzációs játék minden bizonnyal emlékezetes marad mindazoknak, akik látták a legendás filmet, de azoknak is, akik most találkoztál el?ször ezzel a kissé nyomasztó, különös, de félelmetesen kidolgozott látványvilággal. A Westwood...

Elhalasztották a Blade Runner felújítás megjelenését
Hír

Elhalasztották a Blade Runner felújítás megjelenését

Írta: Marczali Tamás, 2020. 10. 24. 11:54

Méghozzá teljesen ismeretlen időpontra. A Nightdive még az év elején jelentette be, hogy nekiálltak a klasszikus filmet és Philip K. Dick zseniális novelláját vegyítő kaland felújításának, aminek idén ősszel kellett volna megjelennie....

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!