Back to the Future: The Game

Fejlesztő: Telltale Games
AG csapat:
8.0
Olvasók:
7.5

Vissza a jövőbe kalandjáték a Telltale-től. A játék fejlesztésében szinte a teljes eredeti mozis gárda részt vett: Bob Gale - a filmtrilógia társszerzője és készítője; Christopher Lloyd és Claudia Wells - mint Brown doki és Jennifer Parker hangjai; Michael J. Fox. - mint vendégszereplő.

A történet hat hónappal a harmadik rész eseményei után játszódik. A DeLorean Időgép visszatér Hill Valley-be, de sofőr nélkül. Martynek ezért vissza kell mennie az időben, hogy segítséget kérjen Emmett Browntól, különben örökre megbomlik a téridő-kontinuum egyensúlya.

2015 októberében a film 30 éves évfordulójára újra kiadták a játékot, de ezúttal PS4, Xbox 360 és Xbox One-ra is. Ez az alkotás votl a Telltale utolsó hagyományos kalandjátéka.

AG csapat:
8.0
Olvasók:
7.5
Platform
iOS, Mac OS, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii
Fejlesztő
Telltale Games
Kiadó
Telltale Games
Megjelenési dátum:
2010. 12. 22.

Részletek

Műfaj: Sci-fi, Humoros
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Letöltések

Magyarítás - Back to the Future: The Game - magyarítás

Kapcsolódó cikkek

Back To The Future Game: Episode 1
Teszt

Back To The Future Game: Episode 1

Írta: Trishtan, 2011. 01. 05. 18:32

Mint átlag sci-fi rajongó kiskölyök, a ’90-es évek elején valahogy nem a Jurassic Parkért, a Terminatorért, vagy minden trilógia legnagyobbikáért, a Star Wars 4-5-6-ért voltam megőrülve, hanem a szórakoztató poénok tömkelegével ÉS az...

Értékelések

s
suno
Olvasó
7.5/10
2018.01.02.
"Back to the future négy"
Sajna, hogy a telltale már nem ilyeneket csinál, ebben még megvolt a kaland -feeling, nem csak egy filmet néztünk(bár azok közül is vannak kedvenceim,) tényleg az az érzése volt közben az embernek, mintha a soha el nem készült negyedik rész lenne.
(0) (0)
Trishtan
AG
8/10
2020.09.12.
"Nyuszi az a MyFly?"
Az ismerős szereplők feltűnése, az insider poénok megléte, az ötletes feladványok és a nagybetűs BTTF hangulat az, ami kihagyhatatlanná teszi a játékot. ...Teljes cikk...
(0) (0)