Armikrog

Fejlesztő: Pencil Test Studios
AG csapat:
5.8
Olvasók:
n/a

Az Armikrog a híres gyurmakalandjáték, a The Neverhood szellemi örököse, melynek fejlesztése és megjelenése a Kickstarter támogatásnak köszönhetően tudott célbaérni. Sajnos a megjelenés és a minőség nem volt a legjobb, ráadásul sok támogató még egy évvel a megjelenés után sem kapta meg az ígért támogató jutalomtárgyakat, vagy magát a játékot.

Az új gyurmás történetben Tommynautot irányítjuk, az űrbéli felfedezőt és az ő földönkívüli kutyáját Beak-Beaket. A páros gépe egy ismeretlen bolygóra zuhan, ahol elfogják őket és Armikrog erődítményébe viszik őket. A két hősnek az lesz a feladata, hogy kiszabaduljanak és rájöjjenek, hogy mi is ez a hely valójában.

AG csapat:
5.8
Olvasók:
n/a
Platform
Mac OS, PC, PlayStation 4, Linux, WiiU, Xbox One
Fejlesztő
Pencil Test Studios
Kiadó
Versus Evil
Megjelenési dátum:
2016. 08. 23.

Részletek

Műfaj: Sci-fi, Humoros
Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Gyurma
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click, Gamepad
Magyarul jelent meg: Nem

Itt tudod megvenni

Steam,
GOG,
Playstation Store,
Xbox Live

Letöltések

Kapcsolódó játékok

The Neverhood

Kapcsolódó cikkek

Armikrog Teszt
Teszt

Armikrog Teszt

Írta: Marczali Tamás, 2015. 10. 09. 11:55

Gondolom, senkinek sem kell bemutatni gyerekkorunk egyik leghangulatosabb, legfrankóbb és legviccesebb kalandját. Nade miért is imádtuk a Neverhoodot? Mert amellett, hogy a ’90-es évek végének egyik legösszetettebb, és technikailag...

Értékelések

Trishtan
AG
6.5/10
2017.12.22.
"Az Armikgrog egy igazi álomprojektnek indult"
Az Armikgrog egy igazi álomprojektnek indult: gyurmából gyúrták a Neverhoodot készítő eredeti csapat tagjai, és megfűszerezték sok-sok humorral, meg debil fejtörővel. Kár, hogy a végeredmény kifejezetten sótlanra sikeredett. ...Teljes cikk...
(0) (0)
Tomsess
AG
5/10
2018.01.20.
"Elgyurmázott közösségi finanszírozás"
A nagy előd megjelenése után majd 20 évre megjelenő folytatás nagyjából úgy sült el, mint egy selejtes petárda. Megvolt körülötte a hype, hiszen ki ne emlékezne a kalandjátékok egyik alapkövére, a Neverhood-ra. De aztán amilyen gyorsan durrant a Kickstarter kampány, úgy el is csendesült és mire pár évre rá megjelent a kész alkotás, már a csillogás is hiányzott, hiszen hemzsegett a hibáktól. Nem árulok el titkot, hogy én is támogattam annó a fejlesztést, annak reményében hogy egy megfelelő szellemi örököst köszönthetek majd a játéktáramban. A technikai hibákat később elhárították, de hamar kiderült, hogy a közelébe sem érhet az elődjének. És itt nem csak arról van szó, hogy általában nagyon nehéz egy kasszasiker után ütni a mércét. Hiányzik belőle az élet és hiába gyűjtöttek össze mindent ami az elődben megvolt, a végeredmény sótlan lett. Mi több, még rövid is. Ha nem játszottatok a Neverhood-al, akkor megéri itt kezdeni, de fordított esetben nem kell tőle sokat várni!
(0) (0)

Hasonló játékok