Ankh: Reverse the Curse

Fejlesztő: Deck13 Interactive
AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a

Az Ankh trilógia első része, mely az eredetileg Németországban már 1997-ben megjelent Ankh: The Tales of Mystery című kalandjáték feldolgozása. A teljes 3D-s megvalósítással büszkélkedő játék a hagyományos point and click irányítást és játékmenetet használja. A Nindento DS-es változat Ankh: Curse of the Scarab King címen jelent meg 2008-ban, és elég alacsony értékeléseket kapott.

A történetben a fiatal egyiptomi srácot, Assilt irányítjuk, aki egyébként egy egyiptomi építész fia. Egyik nap ellopja az apjától a nagy piramisba való belépéséhez szükséges kulcsot, hogy egy nagy bulit szervezzen. Odabent véletlenül felborít egy ősi urnát, ami miatt megátkozza őt egy halott múmia, akit felzavart álmából. Az átok mellé azonban megszerzi a mágikus ankhot, és nagy eséllyel az élete szerelmét is. Az átkot csak a fáraó képes feloldani, azonban Assil csak egy egyszerű proli, ezért ahhoz, hogy a fáraó elé kerülhessen, egész Egyiptomot be kell járnia, hogy felhívja magára a figyelmet.

A játék rengeteg LucasArts és Telltale jegyet visel magán, amiben nincs semmi meglepő, ugyanis sok ex-LucasArts-szos emberke dolgozott a játékon.

AG csapat:
n/a
Olvasók:
n/a
Platform
Nintendo DS, PC
Fejlesztő
Deck13 Interactive
Kiadó
BHV Software
Megjelenési dátum:
2005. 11. 04.

Részletek

Műfaj: Humoros, Fantasy
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: 3D
Nézet: 3D külső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Nem
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Steam

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

Ez a játék még nem kapott értékeléseket. Légy Te az első!