AGON: Toledo - Az elveszett kard (The Lost Sword of Toledo)

Fejlesztő: Private Moon Studios
AG csapat:
n/a
Olvasók:
8.0

Az AGON sorozat negyedik részében Hunt professzor a történelmi Toledó városát keresi fel. Szűk utcák, középkori városrészek, csend és nyugalom mindenütt. vagy mégsem? A professzor hamarosan ráébred, hogy a békés felszín alatt különös bűnügyek és családi intrikák zajlanak.
Ahhoz, hogy célját elérje, azaz felkutassa a soron következő táblajátékot, előbb meg kell találnia egy nagyértékű, elveszett kardot és meg kell mentenie egy igazságtalanul vádolt fiatalembert. A nyomozás során meg kell fejtenie egy különös zenélő doboz titkát, egy befejezetlen El Greco festmény rejtett üzenetét és fényt kell derítenie egy titkos társaság tevékenységére is. Sok száz éve eltemetett titkok kerülnek elő, amint egyre mélyebben ás a múltban…

AG csapat:
n/a
Olvasók:
8.0
Platform
PC
Fejlesztő
Private Moon Studios
Kiadó
Private Moon Studios
Megjelenési dátum:
2008. 02. 22.

Részletek

Műfaj: Rejtélyes
Játékmenet: Hagyományos kaland
Grafikai stílus: Renderelt hátterű
Nézet: Belső-nézetes
Irányítás: Point & click
Magyarul jelent meg: Igen
Weblap: Link

Itt tudod megvenni

Playstation Store

Letöltések

Kapcsolódó cikkek

Ehhez a játékhoz sajnos még nincs cikkünk. :(

Értékelések

p
paalciklohexan
Olvasó
8/10
2017.12.16.
"Csak előrelépéseket lehet felhozni"
Sokat fejlődött az első 3 részhez képest, mind kinézetben, mind szinkronok terén. Én magyar szinkronnal játszottam végig, kifejezetten élvezetes volt, amihez a spanyol területhez illő zene még többet hozzátett. Ha valaki mindent végig hallgat és minden rejtvényt jól megrág, a játékidő bőven felkúszhat 6-8 órára is. Ha már játékidő, egy vagy két rejtvény itt is akad, ami mintha nem követné teljesen a józan ész logikáját, kicsit erőltetettnek hat. Némelyik egyből megoldható, a másiknak nem szabad egyből nekirohanni és olyan is van, aminek több irányból is neki lehet menni. Ezen felül javaslom, hogy sűrűn mentsetek, akadnak javítatlan bugok (nem tudsz kijönni a "régiségkereskedő" szobájából). A mentésről jut eszembe, kedvenc fejtörőm egy régi kép előhívása üveg negatívról, a klasszikus módszerrel. Na itt tényleg szükség van minden részfolyamat között a mentésre. Összességében nekem teszett, természetesen a végén megkapjuk az utalást a következő részre (ami sajnos régóta várat magára). Mielőtt még mindenki izgulni kezdene, természetesen itt is van zenei fejtörő, és még keves WK-tól is kapunk egy újabb üzenetet.
(1) (0)