J.U.L.I.A.

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. március 2. (12 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: CBE software

Kiadó: CBE software

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A történet középpontjában Rachel Manners, egy 35 éves asztrobiológus áll, aki egy elit tudóscsoport tagja, akik úgy döntenek, hogy csatlakoznak a Földön valaha fogant legkritikusabb küldetéshez. Emiatt most Rachel teljesen egyedül van, és egy ismeretlen bolygó körül kering. Egyedüli társai a J. U. L. I. A. névre keresztelt űrszonda mesterséges intelligenciája és Mobot, egy hatalmas felderítő robot. Együtt, hárman, közös erővel kell feltárniuk ennek a naprendszernek a rejtélyeit. De felkészültek-e arra, amit találnak?

A játékból J.U.L.I.A. Among the Stars címen kiadtak egy újragondolt változatot. Már csak az kapható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.