Horizon Forbidden West

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 18. (2 éve 2 hete)

Műfaj: Disztópikus, Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Lopakodós, Narratív történetmesélés, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A Horizon: Forbidden West a Horizon: Zero Dawn folytatása.

A Horizon 2 cselekménye a stúdió előző játékában bemutatott események után játszódik. A poszt-apokaliptikus világban helyreállt az egyensúly, emberek, állatok és gépek próbálnak meg együtt élni. Az idill azonban nem tartott sokáig, mivel egy új veszély jelent meg a horizonton egy titokzatos járvány formájában, amely minden élőlényt fenyeget. Szembesülve a helyzettel, a főszereplőnek (Aloy) hosszú és veszélyes útra kell indulnia Amerika nyugati részére.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Horizon Zero Dawn

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.