Frank and Drake

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Leírás:

A képzeletbeli amerikai nagyváros, Oriole Cityben él a furcsa alakok házában gondnokként tevékenykedő Frank, akinek a nappalai a lakók gondjainak megoldásában és az amnéziája miatti ködös múltja felfedezéséből állnak. Lakótársként csatlakozik hozzá a holtsápadt bőrű, éjjelibagoly Drake, aki pedig a titokzatos apja után nyomoz, elvégre nagyon is szeretné tudni, hogy miért képtelen kimerészkedni a napfényre és miért is vágyik ennyire az emberi vér fogyasztására... A Frank and Drake a két férfi nem mindennapi barátságát meséli el, egy néhány órás, kézzel rajzolt, és különleges, rotoszkóp technikával meganimált visual novel-logikai kaland keverékként.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Egy nem mindennapi barátság története
2024. január. 29.
Frank és Drake kalandjait nemcsak a manapság ritkán látható zizegős rotoszkópos grafikájának és fülbemászó zenéjének, hanem az általa elmesélt története miatt (elvégre ritkán láthatunk nyugati fejlesztésű visual novelleket, emiatt pedig pláne kuriózum) is csak ajánlani tudom. A merőben változatos logikai feladványai miatt az ilyesmiket kedvelőknek meg szinte kötelező darab. Bár alapvetően nyúlfarknyi élményről van szó, annyi minden történik benne, hogy ha csak kétszer is visszük végig, alig fogjuk elhinni, hogy csak 4-5 órát mutat a Steam órája, hogy ennyi időt töltöttünk el vele. Simán érződik a kétszeresének. Amúgy többek között megjelent Switchre is, ami talán még jobb platform is rá, hogy elmerüljünk Oriole City utcáin, mintsem PC-n egy monitor előtt görnyedve. Csak remélni tudom, hogy fogunk még hallani a spanyol csapatról, mert ahogy a neten nézem, játékról játékra kiforrottabb alkotást tesznek le az asztalra, így matematikai alapon a következő már felejthetetlen lesz :).

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Frank and Drake: egy nem mindennapi barátság története
Teszt
5 hónapja 3 hete (2024. január 29.)

Frank and Drake: egy nem mindennapi barátság története

Az indie fejlesztőket személy szerint azért kedvelem és tisztelem, mert képesek és hajlandóak is a kísérletezgetésre (amellett persze, hogy néha ugyanazokat a k...

Ezzel játszottunk januárban
Érdekesség
5 hónapja 3 hete (2024. február 3.)

Ezzel játszottunk januárban

Hétvégi bulvárrovatunk következik, amiben közhírré tétetik, mivel is játszott kis stábunk január során! Bármilyen hihetetlen, de nem kizárólag kalandjátékokkal...