Figment 2: Creed Valley

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 9. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle, Platformer

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Figment: Creed Valley a 2017-ben megjelent akció-kalandjáték sorozat második része. A játékot az eredeti alkotók, a Bedtime Digital Games független csapata fejlesztette.

Figment: Creed Valley a sorozat előző játékában bemutatott események után játszódik. A játék során az eredetiből ismert Dusty nevű lényt alakítjuk, akit egy optimista, Piper nevű barát kísér. Bár a főhősöknek sikerült helyreállítaniuk a békét Az Elmében (egy világ, amely egy negyvenéves férfi tudatalattijának kivetülése, ahol félelmei és gyengeségei szörnyek alakját öltik magukra), még nagyon úgy tűnik, hogy még mindig van dolguk. A főhősöknek ezúttal a Creed-völgybe kell eljutniuk, ahol a hitek és az eszmék formálódnak. A hely a Bolond lakhelye, aki elpusztította az Erkölcsi Iránytűt és polgárháborút indított, ami az egész Elmét fenyegeti.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Figment

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.