Eldritch House

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 22. (4 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Spooky Doorway

Kiadó: Spooky Doorway

Platform: Windows/DOS

Leírás:

1897-et írunk. Már érezni lehet a 20. század szelét. Európa-szerte a tudomány és az értelem kora kezdi elűzni a régi szokásokat, de Írország nyugati részén a babonák és a hagyományok még erősen tartják magukat. A természetfelettitől való félelem még mindig gyakori dolognak számít.

Declan Ward nyomozót egy ismeretlen személy a Blake Manorba invitálja. A régi szállodában emberek tűnnek el, de megnyílni a nyomozó előtt senki sem akar. Wardnak tehát nem marad más választása, mint körbejárni az épületet, megpróbálni inkognitóban maradni, nyomokat keresni, kikérdezni a személyzetet és a vendégeket, hogy megtudja, milyen titkokat rejtegetnek. De óvatosnak kell lennie, főleg a folyosókon ólálkodó szellemek miatt. Némelyikük barátságos és segít neki, mások viszont rosszindulatúak és halálosak. Mindegyikük a Blake Manor sötét történetének áldozata.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.