Dragon Audit

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. december 9. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Leírás:

Dragon Audit egy vidám kalandjáték, amelyben egy bátor könyvelő történetét követhetjük végig, aki félelmet nem ismerve szeretné kiszabadítani a magányos hercegnőt a várból, de helyette egy magányos sárkánylányt szabadít ki. A sétaszimulátor és a lazább logikai feladványokat keverő játékot a klasszikusnak számító point and click kalandjátékok ihlették.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.