Death Trick: Double Blind

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. március 12. (2 hónapja 1 hete)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Fontos döntéses, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: MistyMountainStudio

Kiadó: Neon Doctrine

Platform: Windows/DOS, Switch

Leírás:

A Death Trick: Double Blind egy egyedülálló, nem lineáris, interaktív és narratív játék, amely a huszadik század közepén, a vándorcirkuszok népszerűségének csúcsán játszódik. A játék egy detektívtörténet körül forog, amelyet két különböző nézőpontból mesélnek el, és mindegyikük más-más információforráshoz fér hozzá, a játékosoknak pedig minden nyomozói képességeiket be kell vetniük, hogy kiderítsék az igazságot. Ki kell választaniuk, hogy milyen nyomokat követnek, milyen embereket hallgatnak ki, és milyen helyszíneket látogatnak meg. Ezek mindegyike megváltoztatja a történetet, amely a többféle befejezés egyikével végződik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gyilkosság a cirkuszban, avagy megjelent a Death Trick: Double Blind
Hír
2 hónapja 5 napja (2024. március 14.)

Gyilkosság a cirkuszban, avagy megjelent a Death Trick: Double Blind

Hölgyeim és uraim, Morgan utazócirkusza megérkezett Steamre és Switch-re! Kiváló szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Bár inkább utóbbiaknak, mivel egy g...