CSI: Crime Scene Investigation - Hard Evidence

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. szeptember 25. (16 éve 8 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: Telltale Games

Kiadó: Ubisoft

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Xbox 360, Wii

Leírás:

A Telltale CSI próbálkozásának második része. A CSI részeket eredetileg a 369 Interactive kezdte el gyártani a Ubisoftnak, de később a Telltale-re bízták a fejlesztést. A Hard Evidence a CSI: Crime Scene Investigation sorozat 5. része.

Feladatunk ugyanaz, mint az előző részekben. 5 ügyet kell megoldanunk és a főnökünk minden egyes ügy végén értékeli a teljesítményünket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.