Crescent Bay

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. december 1. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Advect Productions

Kiadó: Humble Bundle

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Belső-nézetes pszichológiai thriller, melyben a főhős barátjának házában járunk, amiről kiderül, hogy egy szörnyű gyilkosság színhelye. Mindenhol vér, de a test és az áldozat hiányzik. A főhős, John Bishop, egy természetfeletti képességre tesz szert, aminek hála szavakon keresztül tud kapcsolatot teremteni a múlt kísérteteivel. Rajtunk áll hát, hogy megtaláljuk az emlékeket, helyes sorrendben rendezzük az eseményeket és megtudjuk mi is történt Audrey-val.

A játék egyelőre csak Humble Bundle-n elérhető.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.