Brothers - A Tale of Two Sons - háttérkép

Brothers - A Tale of Two Sons

2013. szeptember 13. (7 éve 7 hónapja)

Starbreeze Studios

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013-09-13

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Két testvérpár és haldokló édesapjuk megható története ez a játék. A fiúk kétségbeesetten próbálják meggyógyítani gyengélkedő apjukat, de rá kell döbbenniük, hogy erre csak egyetlen lehetőségük van: megtalálni és elhozni az "Élet vizét".

A játék nagyon jó kritikai és anyagi sikereket ért el, és 2014-ben elnyerte a legjobb családi és a legjobb történettel rendelkező játék BAFTA díjakat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.