Brothers - A Tale of Two Sons

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. szeptember 13. (10 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Fantasy

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Két testvérpár és haldokló édesapjuk megható története ez a játék. A fiúk kétségbeesetten próbálják meggyógyítani gyengélkedő apjukat, de rá kell döbbenniük, hogy erre csak egyetlen lehetőségük van: megtalálni és elhozni az "Élet vizét".

A játék nagyon jó kritikai és anyagi sikereket ért el, és 2014-ben elnyerte a legjobb családi és a legjobb történettel rendelkező játék BAFTA díjakat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

9/10 - Közös játék
2021. május. 3.

Ez az alkotás egyértelműen arra van kitalálva, hogy ketten játsszanak vele. Létezik egyszemélyes mód is, de ennek nem látom értelmét. Irányítani akár egy billentyűzeten is lehet a két játékosnak, ha esetleg nincs kontrollerünk.

Hajdanán a fiammal játszottam végig (kb. 10 éves volt). A lényeg a közös élmény, amit a játék adott. Nem voltak olyan vészesek a megoldandó feladványok, a hangsúly itt is az összedolgozáson volt. A történet szomorkás, érzelmekkel teli, de egy ennyi idős gyermek is be tudja fogadni.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.