Before Your Eyes

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 8. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: GoodbyeWorld Games

Kiadó: Skybound Games

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Before Your Eyes egy belső-nézetes, narratív kalandjáték, amely egy lélek túlvilági utazásának történetét meséli el az interakció új és innovatív formája – a valódi pislogás – segítségével.

A történet a halálod után kezdődik, egy mitikus komphajós hajóján, akinek az a feladata, hogy a lelkeket a túlvilágra kísérje. Ahhoz, hogy segíthessen továbbhaladni, először meg kell ismernie életed történetét. Így hát visszaküld téged, hogy újra átéld a legfontosabb pillanataidat.

A játék a webkamerádat használja, hogy olyan módon merülj el ebben a történetben, ahogyan még soha nem tapasztaltad. Megtanulod irányítani az elbeszélés folyamát a valódi szemeddel – végigvillantva a családról, az első szerelemről és a művészi karriered felemelkedéséről szóló értékes emlékeket. Ám hamarosan a kompos gyanút fog, hogy nem mutatsz meg neki mindent, amit látnia kell. Így aztán egyre mélyebbre kényszerít a legelnyomottabb emlékeid sötét bugyraiba, és végül feltárja előtted a szívszorító igazságot.

A Before Your Eyes az innovatív pislogási interakciós mechanikát egy elbűvölő világgal és egy teljes mértékben szinkronizált történettel kombinálva egy mélyen érzelmes és átélhető utazást biztosít, miközben a magunkkal szemben támasztott lehetetlen elvárásokról és a megbánásról tanít, amiket folyton magunkkal cipelünk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.