Baker Street Breakouts: A Sherlockian Escape Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 13. (7 hónapja 1 hete)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: Felül-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: HiSv Studio

Kiadó: HiSv Studio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A HiSv Studio játéka egy felül-nézetes, hagyományos point-and-click kalandjáték, amely a narratív történetmesélésen kívül rengeteg fejtörőt is tartalmaz.

Történet
Sherlock unatkozik, és az utóbbi időben egyik ügy sem volt elég érdekes ahhoz, hogy felkeltse a figyelmét. Egészen addig, amíg egy nap nem kap egy üzenetet Moriartytól, amely mindent megváltoztat. Ami elsőre a klasszikus „leányzó a bajban” ügynek tűnik, az a belső démonaival való szembesüléssé válik. Moriarty alattomos játékára kényszerülve Sherlock végül eljut oda, hogy szembenézzen főellenségével.

Játékmechanika
A Baker Street Breakouts: A Sherlockian Escape Adventure egyesíti a szabadulószoba játékok stílusát a kalandos történetmeséléssel. A játékosoknak a következtetési képességeiket és a tárgyak kombinálásának képességét kell használniuk a rejtvények megoldásához és az akadályok leküzdéséhez. Az eredeti Sherlock Holmes-történetek rajongói értékelni fogják a sok idézetet és utalást a klasszikus történetekre, valamint a játék számos popkulturális utalását.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.