Bad Dream: Coma

7.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. március 9. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Desert Fox

Kiadó: Desert Fox

Platform: Windows/DOS, Switch, Xbox One, Xbox Series X/S

Leírás:

A játékos egy (rém)álomvilágba csöppen, ahonnan a saját érdekében minél előbb ki kell szabadulnia. De a legjobb esetben is úgy kell változtatnia a dolgokon, hogy az események ne legyenek annyira elviselhetetlenek. Ebben a point'n click kalandjátékban minden döntésünknek azonnali hatása van, ezért mindig érdemes jól átgondolni, hogy hogyan cselekszünk. Bár meghalni nem lehet a játékban, a szenvedést nem lehet kikerülni, ezért a nyomasztó hangulat garantált.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7.5/10 - Álom, álom...
2021. március. 1.
Ahogy a címe is mutatja, egy álomban fogunk tevékenykedni (bár a kómához nem tudom, mi köze, én nem találtam rá utalást). A hangulat elég nyomasztó. A végére természetesen kiderül, miért is. A cselekedeteink hatással vannak a történésekre, ettől függően akár rémálmunk is lehet. Ezért akár többször is végigjátszható, mert a két fő szálban különböző részleteket, megoldandó problémákat kapunk. Van egy semleges út is, de ez inkább csak a végjátékban különbözik. A stílusa is elég egyedi, ceruza, vagy tollrajzra emlékeztet (valószínűleg az is) papír jellegű háttérrel és túlnyomóan fekete rajzokkal. Csak elvétve használ színeket, jellemzően pirosat. A zene/hang része sajnos felejthető, én másodjára némán játszottam végig.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.