ASA: A Space Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. december 20. (11 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Renderelt hátterű, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Simon Says: Play!

Kiadó: Simon Says: Play!

Platform: Windows/DOS

Leírás:

ASA: A Space Adventure egy belső-nézetes kalandjáték statikus, előre renderelt helyszínekkel. Egy űrhajós szerepébe bújunk, aki egy különös kozmikus leletet vizsgál. A játék főleg a helyszínek felfedezéséről és a rejtvények megoldásáról szól.

A történet szerint egy űrhajós vagy, akit egy régi műhold megjavítására küldenek. Éppen befejezted a küldetésedet, amikorl egy titokzatos fekete kockára leszel figyelmes, ami a közeledben sodródik. Teljesen hipnotizál téged ez a dolog és hirtelen beugrasz az űrbe, elszakítva a biztonsági kábelt. Őrültként viselkedsz, úgy tűnik, hogy elfelejtetted az összes rád leselkedő itteni veszélyt, és amikor végre elkapod ezt a kockát... az oxigéned már fogytán van, és nincs lehetőséged visszatérni. De furcsa módon neked most az a legfontosabb, hogy a kezedben van ez a kocka, és tudod, hogy addig nálad is marad, amíg meg nem halsz...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.