Alba: A Wildlife Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. december 11. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: ustwo games

Kiadó: ustwo games

Platform: iOS, Windows/DOS

Leírás:

Alba egy fiatal lány, aki a nagyszüleivel nyaral egy mediterrán szigeten. Izgatottan várja a vadon élő állatok békés nyári felfedezését barátjával Ines-szel, de amikor a két jó barát egy szennyeződés miatt életveszélyben lévő állatra bukkan, rádöbbennek, hogy nincs minden rendben ezen a gyönyörűséges szigeten. Ines-szel összefogva, és a "madár szakértő" nagyapja segítségével, Alba úgy dönt, hogy önkéntesek toborzásába kezd, hogy közös erővel siessenek a sziget megmentésére.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Alba – kalandozás a vadonban
Hír
3 éve 5 hónapja (2020. december 14.)

Alba – kalandozás a vadonban

Egy kalandvágyó kislány bőrébe bújva kell megmentenünk egy szépséges sziget állatvilágát a szennyezettségtől.