5 Days a Stranger - háttérkép

5 Days a Stranger

2003. június 15. (17 éve 10 hónapja)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2003-06-15

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Fully Ramblomatic

Kiadó: Fully Ramblomatic

Platform: PC

Leírás:

Az egyik legismertebb ingyenes kalandjáték sorozatnak, a The Chzo mythos-nak az első része. A játékot Ben Croshaw (Yahtzee) írta és készítette, aki 2003-ban a 5 Days a Strangerrel elnyerte a Legjobb AGS által készített játék, a Legjobb játékélmény, a Legjobban megírt párbeszédek, a Legjobb feladványok és a Legjobb programozás díjakat.

A játékban egy Trilby nevű betörőt irányítunk, aki a nemrégiben elhunyt Sir Roderick DeFoe vagyonát szeretné ellopni a DeFoe birtokról. De amint bejut a házba, a ház összes ajtaja bezáródik mögötte és csapdába esik. Nem marad más választása, mint bejárni és felfedezni a házat, amely érdekes módon nem csak őt ejtette csapdába.

A játék egy hagyományos point-and-click kalandjáték, mely leginkább tárgykombinálós, illetve párbeszédes fejtörőket tartalmaz. Egyes részekben meg is halhat a karakterünk, ha nem reagálunk gyorsan.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

5 Days a Stranger
Végigjátszás
12 éve 1 hónapja (2009. február 28.)

5 Days a Stranger

Egy kellemes hangulatú ingyen kaland mindig jól jön a borongús hangulatú vasárnap délutánokon, még akkor is ha nem túl látványos grafikával rendelkezik. Az egye...

Magyarul élvezhető a teljes Chzo mítosz sorozat
Hír
7 hónapja 2 hete (2020. augusztus 31.)

Magyarul élvezhető a teljes Chzo mítosz sorozat

Az AMS Studiónak hála mostantól a teljes sorozat magyar nyelven játszható.