Vár minket egy macskákkal teli, bizarr világ.

Egyesek számára biztosan nagyon kiábrándító, hogy tele az internet macskás videókkal, de igazán jó cicás játékok meg nem léteznek (kalandjátékok meg duplán). Ha bánatodban te is épp emiatt kaparod a falat, akkor lehet, hogy most jó hírrel szolgálhatunk neked. Érkezik ugyanis – ha minden igaz még idén – egy valóban bizarr és négylábúakkal teli point-and-click kalandjáték a szlovák ARTillery csapattól. A készülő játékukhoz a minap egy teljesen új gameplay trailert is bemutattak nekünk, amit lentebb tudtok megtekinteni.

A történet szerint Catie egy furcsa fehér macskára lesz figyelmes a kertjében, és követni kezdi őt. Pár pillanattal később hirtelen megragadja őt ez a huncut szőrmók és lehúzza őt a nyúlüregbe. A hosszú zuhanás után a kislány egy bizarr macskavilágban találja magát, ahonnan bizony nem lesz egyszerű a szabadulás.

A készítők elmondása szerint Catie kalandja az Alice Csodaországban “macskás” újragondolása. Az alábbi videó alapján pedig az is egyértelmű, hogy nagy valószínűséggel egy újabb Amanita Design klónnal lesz dolgunk.

Ha minden simán megy, akkor a Catie in MeowmeowLand valamikor ősszel érkezik Windows, MacOS, Switch, Playstation és Xbox platformokra.