Ingyenes alpha demó érkezett a voxel grafikára épülő horror-kalandjátékból.

A Shotgun with Glitters fejlesztő csapata úgy gondolta, hogy a voxel grafikából ki lehet még sajtolni jó játékokat, ha megfelő módon vannak tálalva. Számunkra külön öröm, hogy a "különös" grafika mellett egy igazi point-and-click kalandjátékról van szó, amelyben a túlélés mellett a tárgy gyűjtögetésnek és a fejtörőknek is nagy szerepük van. Ezekkel együtt egy mély és emlékezetes narratívát kombinál, amely hangulatos lovecrafti atmoszférában rajzolódik ki a képernyőnkre.

Katolikus papként egyetlen dolgunk lesz a játékban - hogy kigyomláljuk a gyomokat az "Isten kertjéből". Egy démoni erőkkel fertőzött kastélyban ragadtunk, ahol fegyverekkel, a hitünkkel, vagy ha kell, akkor a puszta kezeinkkel kell írtanunk a gonoszt, miközben egy ismeretlen identitás figyel és várja, hogy a hit páncélját porrá zúzza körülöttünk.

Az ingyenes alpha demót INNEN tudjátok letölteni PC-re, Mac-re és Linuxra. A demó természetesen tartalmazhat hibákat, ezért a fejlesztők kérik, hogy ha találkoztok ilyennel, akkor nyugodtan jelezzétek feléjük például itt Twitteren - ahol magyarul is értenek - vagy a Discord csatornájukban.