Az eredetileg gyakorlásnak szánt ötletből úgy tűnik, hogy valódi, teljes értékű kalandjáték válik. A gond a várakozással van, ugyanis csak 2019-ben érkezik.

Nehéz körbe írni azt a fajta stílust, amit ez a játék képvisel, de gondolom mindannyiótok számára ismerősek az Amanita Design által fejlesztett játékok, mint például a Machinarium, vagy a Samorost. Na ez a játék pont ilyesmi lesz. Nonverbális párbeszédek, rengeteg fejtörő és szebbnél szebb animációk jellemzik. Legalábbis az ausztrál fejlesztők szerint, de a képek és a megjelent videó alapján nem igazán kételkedhetünk bennük.

A játékban egy Tala nevű kislányt irányítunk, akinek az a feladata, hogy segítsen az erdő mélyén rekedt mentorának, aki a Város Őrzője titulust viseli. A városlakók segítségével össze kell gyűjtenie a régi csúszórepülőgép alkatrészeit, majd megjavítani a gépet, hogy oda tudjon repülni és meg tudja menteni őt.

A játék Unity motorban készül és valamikor 2019 folyamán kerül forgalomba. Egyelőre csak PC és Mac verzió van tervbe véve.