Új főhős, új helyszín, új drámák.

A következő Life is Strange megpróbál hű maradni a sorozathoz, amely 2017 óta készül a Deck Nine boszorkánykonyhájában. Az új főhős Alex Chen, egy fiatal hölgy lesz, aki újdonsült vendégként érkezik meg bátyjához Havenbe. Az idill nem tart sokáig mert (spoiler) Alex bátyja meghal, egyesek szerint egy szerencsétlen esemény következtében, de nem mindenki hiszi ezt el (ahogy főhősünk sem). Mivel a hölgy az empátia nevű “szuperképességgel” rendelkezik (úgy tűnik a mai világban már annak számít), ezért rá hárul a feladat, hogy kiderítse, hogy a közösségben kinek van vaj a füle mögött.

A manupulációs képességek egyébként keverednek az érzelmek gyors felismerésével is, a True Colors pedig az egyes emberek érzelmi aurájának a láthatóságára asszociál. Alex erre való érzékenysége fog minket segíteni abban, hogy az embereket jobban megismerjük, és ezek alapján hozhassunk meg súlyos döntéseket is. Technikailag is ez a játék lesz a leginkább kiforrottabb, amely immáron teljesen mocapelt színészeket hoz majd a képernyőnkre, az eddigi legszebb grafikai tálalásban. A zenéért pedig a méltán híres mxmtoon felel majd (ismeri őt valaki?)

További infókat és az első friss képeket megtaláljátok a játék adatlapján? Hogy tetszik eddig a játék nektek? Beszerzitek majd? Írjátok meg a kommentek között!