1253 embernek köszönhetően még szeptemberben sikerült összegyűjteni a játékra a kívánt összeget a Kickstarteren. Mi sajnos elsiklottunk efelett, de itt az idő, hogy pótoljuk.

A játék főhőse Lona, aki festőként a saját félelmeit és szomorú múltját a műveibe komponálja bele. De Lonában ott van a vidámság is, tehát a mi feladatunk az lesz, hogy az absztrakt festményei mögött egyensúlyba helyezzük a valódi és szürreális érzelmi ecsetvonásokat. A sötét, logikus és realisztikus világot Mr. Ruppel, a varjú uralja. A vidám, színes és szürrealisztikusat pedig Ms. Schmidt, a macska. Az egyes univerzumokból felhasználhatjuk és átvihetjük a tárgyakat, színeket a másik univerzumba, hogy megalkossuk a lehető letökéletesebb egyensúlyt a két univerzum között.

A játékos és a művészeti ábrázolások között még a legkisebb akadályt is eltávolították a fejlesztők, tehát az olyan szokásos "kalandjáték tulajdonságokat", mint például a leltárrendszert és a képernyőn megjelenő bármilyen felhasználói felületet hiába fogjuk keresni a játékban.

A szép képi világ már önmagában elég lehet a sikerhez, de az ilyen játékoknál a zene is nagyon fontos szerepet szokott játszani. A fejlesztők szerint a játékot érzéki és éteri hangzással egészítik ki, aminek köszönhetően nem csak képileg, de hangzásilag is megkülönböztetik a két univerzumot egymástól.

A játék 2018 augusztusában érkezik előbb PC-re, Mac-re és Linuxra, majd később mobil és tablet eszközökre is átportolják.