Az Escapist Indie Showcase keretén belül bemutattak egy majd 3 perces, részletes gameplay videót, a rejtélyes Paradise Lostból.

A videóból többek között az is kiderül, hogy nem mi leszünk az egyetlen túlélők a náci bunkerben. Vajon ki, vagy kik lehetnek még odabenn, és miért?

A Paradise Lost egy alternatív világban játszódik, ahol a második világháború 1945 után még 20 évig tartott, egészen addig, amíg a náci Németország, saját atombombáival el nem pusztította Európa nagy részét. Emiatt Európa egyes területei kietlen, radioaktív pusztasággá lettek.

Paradise Lost screenshot

Főhősünk Szymon, egy 12 éves túlélő, aki Lengyelország kopár, nukleáris pusztaságán bolyong, küzd a gyászával és keresi a reményt, hogy talál még valami jót is e földön. Egy nap egy hatalmas, elhagyatott náci bunkerra bukkan. A sétaszimulátor stílusú kalandban szokás szerint az lesz a feladatunk, hogy felfedezzük a hely rejtélyes titkait, ahol meglepő módon keverednek a retrofuturisztikus bunker fejlett, ipari technológiái a titokzatos, szláv pogány jelképekkel.

A játék Unreal 4-es motorra épül és valamikor decemberben jelenik majd meg.