Ebben az autó- és túlélőszimulátoros, felfedezős kalandjátékban egy elhagyatott, de rejtélyes anomáliákkal teli helyszínen kell barangolnunk, és persze megfejtenünk annak titkait.

A Pacific Drive-ra hallgató, és az Ironwood Studios által már 2019-től fejlesztés alatt álló játékból most egy narratív trailert is megtekinthettek, amelyet a Future Games Show keretén belül mutattak be a nagyérdeműnek. Az érdekes részleteken kívül a legfontosabb is kiderül belőle, mégpedig, hogy ha minden zökkenőmentesen halad tovább a fejlesztésben, akkor a játék már 2024 első negyedévében beszerezhetővé válik.

A főszereplő, vagyis Te, a Csendes-óceán északnyugati részén, a föléd tornyosuló örökzöldek árnyékában egy 300 méteres fal mögött rekedsz. Miért épült, és kik vagy mik azok a „Remnants”-ok? Titokzatos hangok járják be az étert, kérdezgetnek, figyelmeztetnek. Az elemekkel és anomáliákkal küzdve csak egy dolog biztos: te és az autód nem hagyjátok el változatlanul a Zónát.

A több mint harminc éve érintetlenül hagyott Olympic Exclusion Zone mindenféle veszélynek és rejtélyes jelenségnek, úgynevezett anomáliáknak ad otthont. A benne való barangolást csak a kocsid társaságában tudod megtenni. És miközben megpróbálod kibogozni a titkok hálóját, amely egészen az 50-es évek óta lengi körül a helyet, nyersanyagokat is gyűjtened kell. Ezekkel aztán fejlesztheted az autódat, hogy újabb és újabb nyomokat fedezz fel, és hogy egyre messzebbre merészkedhess az ismeretlenbe.

A Pacific Drive 2024 első negyedévében lesz elérhető PlayStation 5-re és PC-re (a Steamen és az Epic Games Store-on keresztül). Addig is látogasd meg a játék hivatalos oldalát, ahol még több érdekességet is megtudhatsz róla.