Octavi Navarro első saját, teljes értékű – nem ingyenes, és nem pár perces – kalandjátéka.

A játék története két évszázaddal a korrupt kormány és a lázadó frakció – Kitaszítottak – közötti háború után játszódik. A történtek miatt a kormány létrehozott egy Rendnek nevezett szervezetet, amely speciális ügynököket, úgynevezett Könyvtárosokat toboroz, akiknek az a feladata, hogy a mágikus medáljaik segítségével felismerjék és megtalálják a könyvtetűket – apró lények, melyek nagyon öreg és penészes könyveken élősködnek – hogy aztán megszerezhessék belőlük a háború alatt elvesztett tudást. Céljuk érdekében minden lehetséges eszközt bevetnek, és az erőszaktól sem riadnak vissza. Azonban a kormány és az ellenzék közötti törékeny béke veszélybe kerül, amikor egy volt ügynök – Veronese – ismeretlen okokból sorra gyilkolja a Kitaszítottak képviselőit. Ezen a ponton vesszük át a főszereplő Liz irányítását, aki macskájával Sphynxel elindul, hogy nyakon csípje Veronesét.

A Thimbleweed Park, a Photographs, a The Midnight Scenes, és a The Librarian – ez utóbbinak szintén a fentebb említett Liz a főszereplője – játékokról ismert spanyol fejlesztőnek ez lesz az első saját készítésű, de nem pár perces, hanem teljes értékű, kommersz kalandjátéka. És egyből egy trilógia, melynek első részében bár lesznek megoldandó fejtörők, mégis inkább a történetmesélésen lesz a hangsúly. Ez körülbelül igaz volt az eddig megjelent pár perces kalandjátékaira is, melyek közül némelyik tényleg csak 10-15 perces volt, de ennek ellenére a hangulatuk segítségével teljesen magába tudott szippantani. A kapott infók alapján a nyitó epizód körülbelül három óra hosszúságú lesz, de a történet teljes lezárást kap majd benne, tehát nem fog cliffhangerrel végződni.

Az első epizód egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a Steam szerint a játék valamikor 2021 első negyedévében érkezik a digitális polcokra.