A mindössze két órás játékidőt kínáló mini-kaland 3.50 dollárért lehet a tiétek.

Az Until 9:15 a.m. természetesen egy indie kalandjáték, amit a francia ObeQaen csapat készített a Godot Engine segítségével. A képek és a videó alapján elképesztően jól néz ki, és bár csak kb. 2 órái játékidőt ígér, az alacsony ára miatt mindenképp elgondolkodtató a megvásárlása.

A játék azzal nyit, hogy egy aranyos kislány egy bájos madárjelmezben egy festői parkban várakozik, és azon tűnődik, vajon miért telik az idő olyan gyötrelmesen lassan. A közeli óra makacsul 9:14-et mutat, és egy rejtélyes, rókajelmezes férfi azt állítja, hogy ez az óra elromlott. De érdekes módon nem csak ez az óra rakoncátlankodik, de az is, amelyik a dombon álló nagy kastély tornyában van. Ennek tudatában a kis főhősnő úgy dönt, hogy elindul, és megpróbálja megjavítani az órákat, hogy újra mozgásba lendítse az időt. Útja során különböző problémákkal küszködő karakterekbe botlik, akiken szintén megpróbál segíteni.

Az Until 9:15 a.m. egy hagyományos point-and-click kalandjáték. Ahelyett azonban, hogy csak tárgyakat gyűjtögetnénk a rejtvények megoldásához, szavakat és ötleteket is keresnünk kell, amelyeket a leltárban kombinálhatunk, hogy aztán inspirációként szolgáljanak másoknak.

Ha úgy érzitek, hogy ez a kétórás séta nektek is jól esne, akkor már most nekiláthattatok a kiruccanásnak. Az Until 9:15 a.m. ugyanis már most elérhető az itch.io-n keresztül Windowsra, Macre és Linuxra, méghozzá egészen jó, 3.50 dolláros áron.

Ha pedig már próbáltátok, írjátok meg kommentben hogy mennyire sikerült jól.