Mostanában egyre több interaktív FMV kalandjátékot láthattunk megjelenni, és jó hír, hogy még legalább 3 készülőben van belőlük. Ezek közül az egyik a Lost Lies, ami egy izgalmas kriminek ígérkezik.

A Lost Lies-ban egy nyomozó izgalmas történetét követhetjük végig. A főszereplő az eltűnt kolléganője után nyomoz, aki egy 80-as évekbeli, már "döglött" ügyön dolgozott. A nyomozást ott folytatjuk, ahol ő abba hagyta, és egyre mélyebbre ássuk magunkat a sötét, öngyilkosság-sorozattal teli, fura ügybe. Később aztán fokozatosan rádöbbenünk, hogy ahhoz, hogy képesek legyünk feltárni az igazságot, előbb az eltűnt kolléganőnket kell előkerítenünk.

Természetesen nem hiányozhatnak a manapság az FMV-kből már szinte kötelező választási lehetőségek sem, ami azt jelenti, hogy a néző, illetve játékos döntései befolyással lesznek a film cselekményére. A játékosnak valódi nyomozói feladatokat kell majd ellátnia, például kihallgatni a szemtanúkat, gyanúsítottakat, valamint lesz egy „szoba”, ahol majd rendszereznünk kell a talált bizonyítékokat. A lengyel Madnetic Games elmondása szerint, a felsorolt dolgok még mindig fejlesztés alatt állnak, ezért ezek implementációja a megjelenésig még változhat.

Lost Lies screenshot

A játék jövő ősszel jelenik meg Windowszra.