Nem sokszor tudunk ilyesmiről beszámolni nektek, főleg nem ezekben a fura időkben, de a vártnál hamarabb érkezik a túlélőhorror.

Méghozzá egy héttel a tervezett október 20. megjelenési dátum előtt, ami azt jelenti, hogy már október 13-án retteghetnek a rettegni vágyók PC-n, Xbox One, PS4 és Switch konzolokon. A dátum előrehozása hátterében valószínűleg a The Dark Picture Anthology (október 30.) és az Amnesia: Rebirth (október 20.) megjelenése állhat.

Az új rész - Broken Porcelain - az előzménye és egyben a folytatása is lesz a Tormented Fathers résznek, amiben ismét menekülnünk, lopakodnunk és különböző fejtörőket kell majd megoldanunk. Bővebb infóként ide másoljuk a Steam játékleírását:

A Broken Porcelain számos üdvözlendő változást hoz a sorozatba, új játékmenetet és olyan történetvezetési fogásokat vezet be, amelyek új életre keltik a szereplőket és egészen új, eddig példátlan mértékben teszi átélhetővé a kísérteties kalandot, így téve azt tökéletessé a sorozat régi és új rajongói számára egyaránt.

Az Ashmann fogadóban eltemetett igazságot nem könnyű felfedni - számtalan rejtélye egybefonódik, ráadásul különféle veszedelmek vigyázzák: a lopakodók, az idő csapdájába esett erős vadászok és falainak börtöne. A túléléshez nem elég csupán a gyors reakcióidő, ebben a kísérteties kalandban a megfontolt taktikai tervezés is kulcsfontosságú. Légy okos - mindig tudd, mikor kell lopakodni, menekülni vagy szembeszállni a rád leselkedő veszedelmekkel, mert így könnyedén a vadász is űzött vaddá válhat.