Kábé ezek voltak az első gondolataink, amikor tavaly bemutatkozott Meal Gear atyjának a legújabb, immáron nem a Konaminál készülő játéka. A ma reggel kiadott videó után már akkor se csodálkoznánk, ha Japán legnagyobb pszichedelikus anyag felvásárlója lenne a legendás dizájner.

Az immáron realtime, a Horizon Dawnn Zero alatt is futó Decima engine-nel készült harmadik videóban látottakat kissé nehéz elemezni. Annyi bizonyos, hogy az első pár percben azt figyelhetjük meg, ahogy Norman Reedus karaktere és pár bajtársa valamit nagyban szállít egy sivár vidéken, amikor is láthatatlan óriási idegen(?) lények támadják meg őket. A férfi egyik bajtársát megcsócsálják a lények, minek hatására elszabadul az őrület, lesz itt minden az eddigi trailerekben látott mobilizált inkubátorban hordozott csecsemőtől kezdve a védőfelszerelés nélküli búvárkodáson át az égen lebegő baljós alakokig.

Amit látunk, az szép és jó és rettentően hangulatos, de remélhetőleg legközelebb most már mutatnak valamit a gameplayről is, mert nem nagyon lehet tudni, hogy milyen stílusú játék is lesz a Death Stranding.