Mivel nem valószínű, hogy idén felkerülne már nagyobb tartalom az AG-ra, így gyorsan elemzem is az évet. Ígérem, nem rabolom senki idejét se nagyon, elvégre tudom, hogy már mindenki tömné magába a karácsonyi söröcskét csokikát.

A 2020-as év elég különleges volt az oldal életében. Elvégre idén lettünk 15 évesek, aminek örömére vállalhatatlanabbnál vállalhatatlanabb régi írások újra felrakásával szórakoztattuk a nagyérdeműt (seráfütty, ahogy Borzpapa, az AG alapítója mondaná). Augusztus végén pedig Rowli visszatért az oldal életébe és fáradhatatlanul hírekkel és tesztekkel kezdett bombázni minket (meg a háttérben dolgozik egy meglepetésen, amiről még nem árulhatok el semmit, mert különben nem lenne meglepetés :) ). Szeptember környékén pedig Norbi is visszaszállingózott, aki bár eléggé elfoglalt lett a valóéletben egy csöppség istápolásával, néha azért írogat kilóméterhosszú teszteket amolyan Norbi-s módra. Trish meg nyolcfelé van szakadva szokás szerint, de néha azért belőle is kijön a szófoshás 10 ezer karakteres írások keretében.

Nem is szaporítanám a szót, gyorsan beraknék inkább egy rövid toplistát az újraindulás utáni legolvasottabb cikkekről.

Nem meglepő módon a negyedik helyen a  platinás Amnesia sorozat legújabb részéről szóló teszt áll Norbi tollából. A dobogó harmadik fokára a magyar fejlesztésű Chicken Police huppant, a második helyen pedig a Syberia visszatérését beharangozó demó mélyelemzése terpeszkedik (mondjuk Kate Walker kalandjainak akkora rajongótábora van nálunk a mai napig, hogy eléggé meg lehetne dobni az olvasottságot a leányt bikiniben ábrázoló képek heti közlésével – hmm, nem is rossz ötlet). Az első helyezett kissé meglepő. Ugyanis nem más, mint a Daedalic jövőre érkező akciókalandjának, a drágassszág után kajtató Szméagolról szóló The Lord of the Rings: Gollummnak a készültét világgá kürtölő hírecske. Úgy látszik, hogy még sokan bíznak a német barátainkban, hogy minőségi kalandot készítenek.

Remélem, jövőre is velünk maradtok (ha addig nem másznak elő mondjuk dínók a Föld középpontjából és esznek meg minket. Az idei évet nézve már semmin se csodálkoznánk), addig is mindenki megoszthatja itt vagy a Fácsé oldalon, hogy mit talált a fa alatt (a leeset tűleveleken kívül).