Felfedezés, harc, tárgykészítés, egy repülő vaddisznó és sok fejtörő vár ránk ebben különös fantasy világban.

A KAKU: Ancient Seal egy nyílt világú, fantasy, akció-kalandjáték, amelyben a játékosok a saját maguk választott úton járhatják be a titokzatos kontinenst, amely tele van különös lényekkel, ősi romokkal és egyedülálló törzsekkel.

A kínai BINGOBELL által fejlesztett játék főszereplője egy primitív, fiatal srác, Kaku, aki évek óta egyedül él egy havas hegycsúcson, és mindig arról a világról álmodik, ami azon túl van. Aztán egy nap, a titokzatos romok ősi őrzője azt mondja neki, hogy az a sorsa, hogy egy vaddisznóval együtt egy egész kontinenst átfedő kalandra induljon. Kaku alig tudja megfékezni a képzeletét, hogy mit talál majd a kinti világban. Talán legendás lények várnak rá? Vajon jók és kedvesek lesznek, vagy mogorvák és ellenségesek? Talán más törzsekkel kerül összetűzésbe? Mindezt csak akkor fogja megtudni, ha útnak indul, viszont előtte még rá kell jönnie, hogyan kommunikáljon ezzel a repülő vaddisznóval. Ja, és hogy mivel tömje majd meg a hasát, hiszen ez a disznó nem az a fajta disznó.

– A KAKU című játékunkkal a rejtély és a kalandozás érzését akartuk megteremteni, ahol a győzelemhez vezető utat te magad alakíthatod ki – mondta Brian Wang, a BINGOBELL producere, majd így folytatta – Kevés útmutatást adunk a játékosoknak, mivel szerintünk sokkal kifizetődőbb, ha kísérletezel és megtalálod, számodra mi működik a legjobban. Ez a szabadság és a kaland érzése, apró célokkal megfűszerezve mindenhol ahol csak lehet, és amivel nem tudunk betelni. Nagyon büszkék vagyunk arra a furcsa, változatos világra, amit felépítettünk.

A KAKU: Ancient Seal teljes verziója jövőre érkezik Windowsra, PS4 és PS5 konzolokra, viszont a játék demó verzióját a Steam Next Fest keretén belül már szeptember 30-án kipróbálhatjátok.