Eljött a nap, amire a jó kis fogyasztói társadalmunk egész évben tűkön ülve várt. A Black Friday-es akcióban a Sony és a Microsoft konzoljával rendelkezők és a PC-sek is egészen kellemes áron juthatnak hozzá egy halom játékhoz.

A Sony akciója már a hét elején elkezdődött a Ps Plus tagoknak, a többieknek tegnapig kellett várniuk, hogy vásárolhassanak az akcióban. A japánok nem lacafacáztak, olyan mókákra dobtak rá 50 %-os leárazást, mint a nemrégiben megjelent Uncharted: The Lost Legacy, a Wolfenstein II: The New Colossus, a The Evil Within 2, a Persona 5, vagy az idei év egyik legjobbja, a Horizon Zero Dawn.

A Wolfenstein 2 és az Evil Within 2 az Xbox Storeban is szép árcédulát kapott a Fekete pénteki akcióban, de érdemes lehet ránézni az új Assassin’s Creedre, vagy az új Need for Speedre is.

A Steamen a konzoloshoz hasonló felhozatalt láthatunk mind minőségben, mind mennyiségben, kiemelném a Dishonored franchise-t, amit behúzhatunk 50 %-al olcsóbban, az Observer miénk lehet 20 %-al olcsóbban, a Firewatch 60 %-os kedvezménnyel bír, a Life is Strange alig 5 euróba kerül, a To the Moon 2 euróért ajándék, a Little Nightmares fél áron pedig szinte ingyen van.

A végére maradt a GoG.com, ahol sok klasszikus mellett viszonylag olyan újabb játékok is beszerezhetőek kedvezményesen, mint az Oxenfree, a Hellblade, a Pillars of Eternity: Definitive Edition, vagy éppen a Full Throttle Remastered Edition. A teljes listáért tessék ide kattintani.