Elindult végre az általunk is nagyon várt és a videók/képek alapján sokat ígérő Trüberbrook játék Kickstarter kampánya.

A játékról még szeptember végén lerántották a leplet, és az akkor megjelent videók és képek alapján már sejteni lehetett, hogy nem mindennapi kalandjáték van készülőben a btf GmbH boszorkánykonyhájában.

1960-ban járunk, amikor egy fiatal amerikai érkezik a nyugat-németországi Trüberbrook vidéki városába, hogy egy időre kikapcsolódjon és megszabaduljon a PhD munkája írásával járó idegeskedéstől. Hamar rájön azonban, hogy a város németes felszíne alatt rejtélyes dolgok bújkálnak. Különös helyszínek, még különösebb városlakók és az időcsavaroknak köszönhetően furcsa események várnak Hans Tannhauserre (igen, ő az amerikai srác).

A videók alatt hallható muzsika és az első sztori trailer legelső jelenetéből le sem tagadhatná a játék, hogy a Twin Peaks sorozat volt a legfőbb ihletője. A TP mellett az X-Aktákból, a Stranger Things-ből és a Star Trekből is inspirálódtak a fejlesztők. A játék legnagyobb érdekessége viszont az, hogy minden egyes helyszínt valódi, miniatűr modellekből raktak össze (bővebb infókért nézd meg a videókat).

A játék 2018 végén érkezik Windows, Mac, Linux, Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch eszközökre.

És ha úgy érzed, hogy végre van egy játék, amit érdemes megtámogatni, akkor azt itt teheted meg.