A Life is Strange: Before the Storm gyűjtői (Deluxe edition) változatában megtalálható Farewell című epizódban ismét együtt dolgoznak Max és Chloe eredeti szinkronszínészei. Magától értetődő dolognak tűnik, de a valóságban ezt egyáltalán nem volt könnyű összehozni.

A bonyodalmakat a játékokat szinkronizáló színészek sztrájkja okozta, akiknek a SAG-AFTRA szakszervezet megtiltotta, hogy nagy játékkiadóknál vállaljanak szerepeket. A SAG-AFTRA célja a játékokon dolgozó színészek munkakörülményeinek és kompenzációjának javítása volt. A 12 hónapig tartó tárgyalásokat végül siker koronázta és szeptemberben a kiadók egy része engedett a színészek követeléseinek. November elején pedig végleg lezárult a sztrájk és a színészek visszatérhettek dolgozni az EA, Activision, Take Two, Square Enix, Disney, WB Games és Insomniac Games cégekhez.

Sok Life is Strange rajongó húzta is a száját, amikor az előzménysorozat részeire lecserélték Chloe hangját - Rhianna DeVries vette át a szerepet - de a fentiek miatt a fejlesztők nem igazán tehettek mást. Pozitívum volt azonban, hogy Chloe eredeti hangja Ashly Burch továbbra is besegített a játék írásába, hogy Chloe stílusa mindenképp a régi maradjon.

A rajongók tehát örülhetnek és örül a két színésznő is Ashley Burch és Hannah Telle is, ugyanis elmondásuk szerint imádják a két karakterüket és boldogok, hogy ismét együtt dolgozhattak.

Az előzménysorozat első epizódjáról Trish írt nekünk tesztet, a harmadik rész pedig valamikor decemberben érkezik.