Nemsokára átélhetjük egy fiatal fiú szívmelengető történetét, aki a saját tudatalattijában reked az Always in Mindban, az Inevitable Studios debütáló, érzelmes játékában, amely Steamre érkezik majd.

Amikor a tizenkét éves Teddy egy véletlen esést követően kómába zuhan, fejest ugrik saját tudatalattijába, a korlátlan lehetőségek hatalmas és szürreális világába. A fiú számára egy Proxy nevű MI-implantátum jelenti az egyetlen reményt, hogy visszataláljon családjához. Vele karöltve kell felfedeznie elméje bámulatos erejét, hogy kiszabaduljon belőle, vagy azt kockáztatja, hogy örökre gondolatainak csapdájában marad.

Az Inevitable Studios alapítója nem más, mint Cord Smith - kinek neve ismerősen csenghet több helyről is: Compulsion Games, Square Enix, UBISOFT, Sega. Ő nem mást tűzött ki céljául, mint hogy jelentőségteljes játékokat alkosson tehetséges emberekkel karöltve szerte a világból.



Az Always in Mind egyfajta szerelmes levél a videójátékokhoz, amelyekkel az évek során játszottunk és amiket imádtunk” - közölte a csapat vezetője a játék fejlesztését bejelentő sajtóanyagban.

„Arra törekszünk, hogy egyedi, történetben gazdag élményt hozzunk létre, amely maradandó benyomást okoz, és valamennyi játékosgeneráció szívét összeszorítja.” – fűzte hozzá.

A játék első előzetese fentebb megtekinthető ugyebár és ez alapján egy hamarosan induló Kickstarter-kampánnyal szeretnék megtolni az Always in Mind fejlesztését.