Egy megható, rejtvényekkel teli történet egy testvér elvesztéséről.

A frissen alakult brooklyni IceToad Studio első játéka az Ailia, egy meglehetősen érzelmes játéknak készül. Főszereplője egy 9 éves kislány, Ail, akinek ikertestvérét, Liát, egy disztópikus világban foglyul ejtette egy gonosz tükör. Ail ezért útra kel, és belép ebbe a furcsa világba, hogy megmentse a húgát, amit a 7 nagy tükör összetörésével tud elérni. Mindebben segítséget nyújt neki Oni, egy különleges, érző lény. Miközben bejárják a 7 tükörbirodalmat, rájönnek, hogy ez az univerzum csak Ail képzeletének a szüleménye, amit a tragikusan elhunyt ikertestvére, Lia elvesztése miatti fájdalom hozott létre.

A fejlesztők elmondása szerint, a Unityben készülő játékukban számos új és egyedi játékmechanikán dolgoznak. Az egyik ilyen a tükörmechanika, amit a fenti videóban is megfigyelhettek. A játékosok besétálnak a tükörbe, ráállnak a tükörképre, és interakcióba lépnek bármivel a tükörben, mintha az valódi lenne. A tükröt is képesek lesznek irányítani, hogy megfelelő tükörképeket szerezzenek a játékvilág megváltoztatásához és a rejtvények megoldásához.

Bár az Ailia csak valamikor 2023 harmadik negyedévében érkezik Steamre, Androidra és iOS-re, de a játék demó verzióját akár már most is kipróbálhatják, ha ide kattintotok.