Egy hónappal és néhány nappal az új AG.hu indulása után itt az idő, hogy összefoglaljuk mi történt ezalatt a rövid idő alatt, illetve milyen újdonságok/változások történtek az oldal funkcionalitásában.

Kezdjük az újdonságokkal és a változásokkal:

Új menü

Élesebb szemű olvasóink talán már észrevették, hogy a felső menüből eltűnt a Kalandjátékok és Kalandos játékok menüpont. Valójában nem töröltük őket, csak létrehoztunk egy közös menüpontot nekik Játék-tár név alatt. Erre főleg a jobb áttekinthetőség miatt került sor.

 

Kalandos játékok leírása

Kaptunk javaslatokat Tőletek arra is, hogy jó lenne szövegesen is feltüntetni, hogy mik azok a Kalandos játékok, mert nem mindenki számára egyértelmű. Úgy döntöttünk, hogy egy "Segítség/Help" gombot használunk erre, amire klikkelve megjelenik a szöveg, hogy pontosan milyen játékokat értünk Kalandos játékok címszó alatt:

Adventuregames HUN

 

Mostanában megjelent játékok

Létrehoztunk egy Mostanában megjelent játékok modult a Játék-tár oldalakra, ami tovább könnyíti a friss játékok megtalálását:

Adventuregames HUN

 

Új szűrési és sorrendbe állítási lehetőségek

Nekünk hiányzott - valószínűleg nektek is - a lehetőség, hogy ABC sorrendbe tudjuk rendezni a játékokat a Játék-tárban, illetve sokan szeretnek kezdőbetű szerint keresni, ami mostantól szintén elérhetővé vált:

Adventuregames HUN

 

Egy kis statisztikai betekintés az AG konyhájába:

Indulásunk óta összesen 56 darab cikk került fel az oldalra, ami egy hónap alatt talán nem tűnik soknak, de három ember műveként számunkra ez új rekord.

Indulásunk óta összesn 110 darab játék került fel a Játék-tárba. Lassan, de biztosan haladunk tovább - összesen 441 darab játék van fent.

Összesen 102 darab játék értékelés van jelenleg az adatbázisunkban.

 

Milyen változásokat tervezünk még?

Ez sok mindentől függ. Sokszor van úgy, hogy Ti olvasók hívjátok fel a figyelmünket valamire, illetve adtok ötletet, hogyan tudnánk még jobbá varázsolni az AG-t.

De amit mindenképp szeretnénk a jövőben beépíteni, az a játék követési rendszer, aminek a lényege, hogy ha új hír vagy cikk érkezik egy általatok követett játékról, akkor arról értesítőt kapnátok mondjuk email formájában - vagy ha az email valakit idegesítene, akkor valamilyen más figyelmeztetés formában.

Picit szeretnénk a Magyarítások részt is átdolgozni - egyelőre még ötletelünk, hogy ez pontosan hogyan nézzen ki, illetve milyen funkciókkal bővüljön.

 

Mi van még?

Végezetül szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy közelgő "játékra", amivel egyebek mellett egy bizonyos játék gyűjtői változatát nyerhetitek majd el tőlünk. Figyeljétek a híreket, olvassatok minket és ígérjük, hogy akkor nem maradtok le semmiről.