Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hosszú, hosszú idő után végre elkészültünk új oldallal. Nem volt könnyű szülés és a kihívás még nem ért véget.

Mit kell tudni az új oldalról?

Többször volt már ún. AG generáció váltás az oldalunkon és minden egyes alkalommal próbáltunk lépni egy szintet az előzőhöz képest. Most sem történt másképp sőt, úgy érezzük, hogy az AG 6.0 névre keresztelt oldalunkkal több szinten is sikerült javítanunk az előző oldalunkhoz képest. Ez a váltás már nem csak egy új “köntösről” szól. Mindent újraépítettünk az alapoktól kezdve.

Az új AG-ban már nem a cikkek, hanem a játékok lesznek középpontban. Próbáljuk összegyűjteni, rendszerezni és kategorizálni az összes valaha megjelent kalandjátékot és a kalandjátékokhoz egy kicsit is közel álló, más műfajba sorolt játékokat. Nagy feladat ez, főleg 3 olyan emberke számára, akik az egészet csak hobbi szinten művelik, saját szabadidejük és spórolt pénzük ráfordításával. A játékok fokozatosan kerülnek majd fel, ehhez a türelmeteket kérjük, jelen állás szerint több, mint 300 játék van fenn.

Az új oldalunkkal azt (is) el szeretnénk érni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az oldalon található játékok minőségét. Ehhez azonban a Ti segítségetekre is szükségünk van. A játék adatlapján lévő értékelő segítségével értékelhetitek (véleményezhetitek) az adott alkotást. Ezáltal az értékeléseitek bekerülnek a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

A régi fórum helyett indítottunk egy közvetlenebb chat-szerű Discord csatornát, amiről itt tudtok többet olvasni.

Mik a jövőbeli tervek?

A játék-adatlapok feltöltése és a cikkírás mellett igyekszünk az oldalt is tovább fejleszteni. Utóbbiról egyelőre nem szeretnénk sokat elárulni, de amint valamilyen új funkció kerül fel az oldalra, biztosan értesítünk majd Titeket.

Talán észrevettétek páran, hogy pár új videó végigjátszás is felkerült az oldalra. Időnktől függően, de szeretnénk folytatni ezt a megkezdett utat, hisz végigjátszásokra szinte mindig szükség van, plusz az ilyen videókból sok minden kiderül a játékról is.

Mindezek mellett mindig ötletelünk, hogyan is lehetne jobbá tenni az AG-t, és ha van valamilyen ötletetek ezzel kapcsolatban, akkor bátran használjátok a Kapcsolat lapon lévő űrlapot, vagy a hozzászólás funkciót.