Egy kicsit több mint egy fél évvel az új oldal beindítása után, itt volt az ideje, hogy végre eltüntessük néhány ordító hibáját.

Először is szeretnénk megköszönni a hibajelentéseket mindazoknak, akik vették a fáradtságot és Facebookon vagy e-mailen keresztül visszajelzést adtak nekünk. Sokat segítettetek nekünk ezzel.

Most, hogy már közeledik a tél és egyre hidegebb van, több idő jutott nekem (Rowli) az oldal kódjával is foglalkozni. Véleményem szerint egész jól sikerültek a változtatások, amiknek egy részét ha nem is fogjátok látni, de az oldal működése szempontjából mindenképp fontosak voltak. Vannak persze látható változások is, mint például az alapoktól újraírt kategória szűrő (Játék-tár kereső). Szerintünk ebben az új formájában sokkal átláthatóbb, kompaktabb és szebb lett az előzőnél.

AG 7.1 Játék-tár szűrő

Szűrés mellett javítottam még a vélemény-beküldés részt is, ahol lecseréltem a szövegszerkesztőt és javítottam a szöveget mellé. Valamint kikerült a főoldaláról az egyik rotáló, amiben a Játék-tárból voltak véletlenszerűen választott játékok. Egyrészt feleslegesnek éreztem a jelenlétét, másrészt a törlésével gyorsabb lett az oldal.

Ezen kívül kicsit változtattam a cikkek kinézetén is. Eltűnt az óriás kép a cikkek elejéről, mert feleslegesnek éreztem, hogy mindig görgetni kellett a szövegért, plusz ezáltal a letöltendő adatmennyiség is csökkent. A másik újdonság, hogy az új cikkekben ezentúl egy galéria rotáló nyílik meg, ha a képekre klikkeltek.

Ebbe a javításcsomagba most ez fért bele, reméljük, hogy az új szűrő sokatok tetszését elnyeri majd. Ha pedig bármilyen hibát találtok, azt legyetek szívesek továbbra is jelezni felénk, nagyon hálásak vagyunk minden segítségért.


Üdv,

AG csapat