Sose ítélj a játék címe alapján.

A játék készítői - köztük Luis Antonio - streameltek egyet a napokban, és közben elejtettek néhány érdekességet magáról a Twelve Minuteszről is. Konkrétan a teljes átékidőről beszéltek, ami szerintük körülbelül 15-18 órányira tehető. Eredetileg 8 órára becsülték, de a játéktesztek alapján végül kb. a duplája lett. Hozzátették, hogy a játék a fejlesztés utolsó szakaszában van, és "nagyon-nagyon közel" már a megjelenés. Hogy ez pontosan mit is jelent, nem tudni, mert jelenleg a 2021-es évszám mellett semmilyen más dátum nincs feltüntetve.

Ha még nem hallottatok volna a játékról, akkor jöjjön egy kis összegzés. A Twelve Minutes egy valós idejű, felülnézetes, interaktív thriller, amely egyszerű point and click kezelő felülettel rendelkezik. Összesen 3 karakter körül forog a cselekmény, akiknek olyan nevek kölcsönzik a hangjukat, mint James McAvoy, Daisy Ridley és Willem Dafoe.

A történet: Ami egy romantikus estének indul a feleségeddel, az rémálommá válik, amikor egy rendőrnyomozó betör a lakásodba, gyilkossággal vádolja a feleségedet, és agyonveri őt... S mindezt csak azért, hogy azonnal visszatérj pontosan abba a pillanatba, amikor kinyitottad a bejárati ajtót. A probléma ugyanis az, hogy egy tizenkét perces időhurokban ragadtál, arra kárhoztatva, hogy újra és újra átéld ugyanazt a borzalmat...

A játék PC, Xbox Series X/S és Xbox One platformokra érkezik majd. Később, valószínűleg amikor az exkluzivitás megszűnik, más platformokon is elérhető lesz.